Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
21.990 Ft
Menny.:db

Hoya HRT CPL UV 77mm cirkuláris polár és uv szűrő

Ár:
21.990 Ft
Menny.:db
Egységár: 21.990,00 Ft/db
Cikkszám: Y7POLC077
Gyártó: Hoya
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. október 23.
Legjobb szállítási díj: 1.490 Ft

A cirkuláris polár szűrők lehetővé teszik a nemkívánatos tükröződések kiküszöbölését olyan nem - fém felszíneken, mint pl. a víz, üveg, stb.

 

A fotó illusztráció.

Kérd rendelésed MPL kiszállítással, mert így akár 1-5 munkanap alatt is megkaphatod a csomagod!

Miért tőlünk vásárolj?

Biztonságos csomagolás Ahogy mi is kapni szeretnénk!
Gyors kiszállítás Akár 1-3 munkanap alatt!
Mi is fotósok vagyunk ;) Értjük és megválaszoljuk kérdésed!

Paraméterek

Átmérő 77mm
Típus CPL és UV
Garancia 1 év

Leírás

A Hoya HRT CPL UV 77mm cirkuláris polár és uv szűrő tulajdonságai:

  • Rendkívül sima körbeforgathatóság
  • Hoya CPL és UV szűrő vékonyított peremmel
  • Filmes és digitális fényképezéshez

 

Nagy fényáteresztő képességű filmfólia

Ez a szűrő nagy fényáteresztő képességű filmfóliát tartalmaz, mely a látható fényt jobban átengedi, miközben hatékonyan szűri ki a polarizált fénysugarakat. A HOYA HRT cirkuláris polár szűrő a szokásosnál 25 % - kal több fényt enged át a polarizáló filmfólián, s ezzel mintegy 1/3 fényértékkel több fényt biztosít a felvétel elkészítéséhez. Az új polarizáló filmfóliát újabban a HD LCD televízióknál is alkalmazzák.

UV védelem

A HOYA HRT szűrő üvege elnyeli az UV sugarakat, s ennek köszönhetően a HRT egy kombinált UV/cirkuláris polár szűrő. A cirkuláris polár szűrő leggyakoribb alkalmazási területe szabadtéri fényképezésnél a kék ég világosságának csökkentése, emellett azonban képesek a nemkívánatos tükröződések kiszűrésére is olyan nem - fém felszíneken, mint pl. a víz, üveg, stb. A szűrőfoglalat külső gyűrűjének elforgatásával elért hatás egyrészt a szűrőn átnézve közvetlenül, illetve a szűrő objektívhez való csatlakoztatása után a fényképezőgép keresőjébe nézve is egyszerűen ellenőrizhető.

 

A felszínekről visszaverődő fénysugarak polarizálttá válhatnak. A polár szűrők használatának célja az, hogy megválasszuk az objektívbe belépő, s ez által a képalkotásban résztvevő fénysugarakat. A cirkuláris polár szűrők lehetővé teszik a nemkívánatos tükröződések kiküszöbölését olyan nem - fém felszíneken, mint pl. a víz, üveg, stb. Hatásukra a színek telítettebbekké, tisztábbakká és kontrasztosabbá válnak. Ezt gyakran használják ki a kék ég és fehér felhők kontrasztjának és színtelítettségének fokozására. A HOYA polár szűrők egészében véve nem befolyásolják a kép színegyensúlyát.

Neked ajánljuk