Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Üdvözlünk a Fotófelszerelés.hu webáruházban

 

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre 2019 októberében, hogy segíteni tudjunk azoknak, akik most ismerkednek a fotózás rejtelmeivel és azoknak is akik már magabiztosan használják fényképezőgépüket. Célunknak azt tűztük ki, hogy a webáruházunkban található termékek leírása és bemutatása megfelelő tájékoztatást nyújtson, így segítve a vásárlónak a választásban. Törekszünk arra, hogy kezdőtől a haladó fotográfusokig mindenki megtalálja nálunk az általuk keresett fotófelszerelést. Webáruházunk nyitását megelőzően, több mint 6 évet töltöttünk el a hazai fotópiacon értékesítéssel és megközelítőleg 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeztünk a hátunk mögött. Ezért gondoljuk úgy, hogy vásárlóinknak a felmerült szakmai kérdésekre és érdeklődésekre releváns és hasznos választ tudunk adni. Ezekre a levelekre és megkeresésekre nagy örömmel válaszolunk, melyek lehetnek információs kérdések az általunk forgalmazott termékekről vagy közvetlenül a használattal kapcsolatos segítségkérések egyaránt.

Elérhetőségeinket itt találod:

 

Számunkra elengedhetetlen, hogy aki bizalmat szavaz webáruházunknak és vásárol vagy érdeklődik termékeink iránt, a tőlünk elvárható legjobb kiszolgálásban részesüljön. Ezért nagyon örülünk annak, mikor vásárlóink véleményezik a webáruházunk működését, legyen ez pozitív vagy negatív hangvételű. Próbálunk minden visszajelzésből tanulni és amennyiben szükségesnek látjuk változtatni a megszokott munkafolyamatainkon. Értékeléseinket alább tudod elolvasni.

 


 

Köszönjük az értékeléseket!

 

Tisztában vagyunk az értékeinkkel, de a legtöbbet vásárlóink visszajelzései mondanak el rólunk. Olvasd el mit írnak azok, akik már leadták rendelésüket webáruházunkban. A vásárlói visszajelzés számunkra nagyon fontos. Ezekből az értékelésekből tudunk a legtöbbet fejlődni, hogy a jövőbeni vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásinkkal. Külön megköszönjük, ha véleményeddel másoknak is segítesz a jó döntés meghozatalában.

 

Amennyiben vásároltál már webáruházunkban, kérjük értékelj minket az alábbi oldalak egyikén:

Köszönjük!

 

Összeállítottunk neked egy galériát az eddig kapott értékeléseinkből: